У Вінниці влаштували авіаційне шоу з нагоди 15-річчя створення Повітряних сил

У Вінниці влаштували авіаційне шоу з нагоди 15-річчя створення Повітряних сил

Фото, відео
Укрінформ
У Вінниці у п’ятницю в рамках заходів з нагоди 15-річчя створення Повітряних сил улаштували політ літаків над містом.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Урочистості з нагоди відзначення річниці від дня заснування Повітряних сил Збройних сил України у Вінниці / Фото: Олександр Лапін, Укрінформ

Над площею Перемоги, де проходили ювілейні урочистості, ланка із трьох літаків виконала фігури вищого пілотажу. Опісля літаки пролетіли над містом.

Урочистості з нагоди ювілейної річниці створення Повітряних сил ЗСУ проходять за участю вищого військового керівництва держави. Перед будинком офіцерів відбулося підняття прапора Повітряних сил та виступи керівного складу. Зараз у концертній залі відбувається нагородження кращих військовослужбовців та працівників, опісля нього пройде святковий концерт.

Читайте також: На Прикарпатті розпочались навчання рятувальників із залученням авіації

Згідно з повідомленням командування Повітряних сил ЗСУ, святкування продовжаться у неділю, 4 серпня. Так, з 9.00 до 13.00 для вінничан та гостей міста влаштують День відкритих дверей на території командування Повітряних сил. Відвідувачі зможуть там побачити експозицію військової техніки, виступ Центру Військово-музичного мистецтва та спробувати солдатської каші.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-