Зеленський за три місяці приїде перевірити, як ремонтують греблю ДніпроГЕС

Зеленський за три місяці приїде перевірити, як ремонтують греблю ДніпроГЕС

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський доручив до 15 жовтня завершити ремонтні роботи на автомобільному переході через греблю Дніпровської ГЕС.

Про це він зазначив під час робочої поїздки в Запорізьку область, повідомляє пресслужба глави держави.

"18 липня Президент України Володимир Зеленський у Запоріжжі ознайомився з перебігом ремонтних робіт на автомобільному переході через греблю Дніпровської ГЕС", - ідеться в повідомленні.

Візит Президента до Запоріжжя / Фото Дмитра Смольєнка

Під час спілкування з Президентом генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота наголосив, що для повноцінного ремонту деформаційних швів мосту треба перекрити дорожній рух. За його словами, для цього потрібен дозвіл міської ради.

Зі свого боку, глава держави поставив завдання до 15 жовтня завершити реконструкцію мосту та відновити дорожнє покриття.

"Ми приїдемо 15 жовтня й перевіримо. Домовилися?" – запитав Зеленський, звертаючись до керівника Укргідроенерго.

Читайте також: Зеленський звернувся до інвесторів англійською: Welcome to Ukraine

Гендиректор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота, відповідальний за ремонт автомобільного переходу через греблю Дніпровської ГЕС у Запоріжжі, напише заяву про звільнення, якщо ремонтні роботи не будуть завершені до 15 жовтня. Про таку домовленість з Президентом повідомляє Офіс глави держави у Тwitter.

За даними ОП, замовником робіт з ремонту автомобільного переходу є ПрАТ "Укргідроенерго", виконавці – ПАТ "Дніпро-Спецгідроенергомонтаж" та ТОВ "Інтехбуд".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-