Зеленський дав пораду главам чотирьох західних митниць

Зеленський дав пораду главам чотирьох західних митниць

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський порадив написати заяви на звільнення керівникам Закарпатської, Львівської, Волинської та Чернівецької митниць ДФС.

Про це він заявив у суботу в Ужгороді під час наради з питань облаштування прикордонної, митної та дорожньої інфраструктури, що відбулася в рамках його робочої поїздки на Закарпаття, де він представив нового голову ОДА Ігоря Бондаренка, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я раджу вам звільнитися. Краще це зробити уже з понеділка", - сказав Зеленський, звертаючись до керівників цих чотирьох митниць.

При цьому керівники Волинської і Закарпатської митниць ДФС не були присутні на нараді. Як пояснили їх заступники, керівник Волинської митниці перебуває на лікарняному, а Закарпатської — у відпустці.

Зеленський звернувся до їх заступників негайно зв'язатися зі своїми керівниками, що відсутні на нараді, і поінформувати про ініціативи президента.

Чернівецьку митницю ДФС нині очолює Микола Салагор, Закарпатську - Станіслав Балуєв, Львівську - Левко Прокіпчук, а Волинську — Віктор Кривіцький.

Читайте також: Зеленський вимагає замінити працівників управління "К" СБУ на Закарпатті

Разом з президентом на нараді були присутні також т.в.о. голови СБУ Іван Баканов, голова Офісу президента Андрій Богдан, перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов, заступники голови ОПУ Андрій Гончарук і Руслан Рябошапка, помічники президента Сергій Шефір і Андрій Єрмак, новий голова Державної митної служби Максим Нефьодов, в.о. голови ДФС Олександр Власов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-