Мер Чернівців просить Гройсмана терміново виділити майже 200 мільйонів на ремонт вулиці

Мер Чернівців просить Гройсмана терміново виділити майже 200 мільйонів на ремонт вулиці

Укрінформ
Міський голова Чернівців Олексій Каспрук написав листа Прем'єр-міністру України Володимиру Гройсману із проханням терміново виділити майже 200 мільйонів гривень на капітальний ремонт вулиці Хотинської, яку кілька днів перекривали люди.

Фотокопію листа на своїй сторінці у Facebook поширив директор департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей.

"Шановний Володимире Борисовичу! Від імені чернівчан прошу терміново за Вашою участю організувати та провести нараду з питань виділення 195 мільйонів гривень на капітальний ремонт вулиці Хотинської у м. Чернівці протяжністю 4.9. кілометра, яка є частиною магістральної дороги загального користування М19 Ковель - Чернівці - Тереблече та виконує функції транзитної, об'їзної дороги, забезпечує транспортне сполучення Чернівецької та Івано-Франківської і Львівської областей" - зазначив у зверненні Каспрук.

У листі мер міста зауважив, що дорога перебуває в аварійному стані та подальше використання для руху транспорту є неможливим без загрози життю учасників дорожнього руху.

Читайте також: Гройсман доручив провести аудит усіх теплокомуненерго

Як повідомлялося, активісти перекривали вулицю Хотинську, вимагаючи її капітального ремонту. Перекриття дороги тривало 24 та 25 червня. Вчора увечері, 25 червня, Олексій Каспрук поїхав на вулицю Хотинську до мітингувальників, аби домовитися з ними відкрити проїзд.

Після годинних переговорів домовилися, що вже з 2 липня підрядник, який виграв тендер, починає поточний ремонт вулиці Хотинської. До того часу міський голова пише листа до прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням зустрітися з активістами та представниками влади у Києві. Активісти сподіваються, що на цій зустрічі їм вдасться пояснити урядовцю, наскільки ця вулиця важлива для міста, і держава зможе виділити 195 мільйонів гривень на її капітальний ремонт.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-