У Харкові пікетують з’їзд партії Кернеса і Труханова

У Харкові пікетують з’їзд партії Кернеса і Труханова

Фото
Укрінформ
У Харкові кілька сотень громадян проводять пікет перед будівлею Палацу спорту, де о 14:00 розпочнеться об’єднавчий з’їзд партії "Довіряй справам" за участю мерів Харкова та Одеси Геннадія Кернеса і Геннадія Труханова.

Про це повідомляє Depo.Харків.

Учасники пікету тримають портрети загиблих харківських активістів, транспаранти з написами "Гепа, реванш не пройдет", "Стоп реванш", національні прапори, символіку "Правого сектору", "Національного корпусу", а також скандують "Ганьба!", "Бюджетники, йдіть додому" тощо.

Охорону громадського порядку забезпечують 200 працівників Національної поліції та 100 бійців Національної гвардії України.

Учасники акції протесту звертають увагу на те, що саме у приміщенні харківського Палацу спорту у 2014 році відбувався "сепаратистський з’їзд", після якого з України втік Віктор Янукович. І поблизу цього міста сепаратисти у 2015 році підірвали мирну ходу харків’ян, внаслідок чого загинули чотири людини.

Пікетування з’їзду партії Кернеса і Труханова у Харкові / Фото: Мадієвський В'ячеслав, Укрінформ

Водночас до будівлі, де відбуватиметься з’їзд, проходять його учасники.

Читайте також: Труханов розповів, як ставиться до "консультацій" Коломойського

Як повідомлялося, Кернес і Труханов домовилися про створення спільної партії для участі у виборах до Верховної Ради. "Наше завдання - влити нову кров у Верховну Раду, зробити так, щоб туди прийшли люди, які знають проблеми на місцях", - заявив Кернес.

У свою чергу Труханов заявляв, що до них приєднуються мери міст з усієї України. За його словами, “це ефективні й успішні управлінці, які виправдали довіру своїх виборців реальними справами”.

Труханов зазначав, що на з'їзді партії мерів 2 червня у Харкові буде ухвалено рішення про участь в дострокових парламентських виборах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-