Концерти, подарунки та алея мрій: як в Одесі відзначили День захисту дітей

Концерти, подарунки та алея мрій: як в Одесі відзначили День захисту дітей

Фото
Укрінформ
Тисячі дітей та дорослих одеситів беруть сьогодні участь у масових заходах, приурочених до Міжнародного дня захисту дітей. 

Масові заходи організувала для дітей міська влада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні свято дитинства, а для нас, дорослих, це День захисту дітей. Коли маємо продемонструвати, що створюємо належні умови для їхнього щасливого дитинства. Упевнений, у нас з вами все виходить!", - зазначив міський голова Одеси Геннадій Труханов, звертаючись до учасників гала-концерту переможців міського конкурсу «Зоряна юність Одеси».

Міський голова і вручив талановитим школярам подарунки вартістю від 1 до 11 тисяч гривень.

Інформаційно-просвітницький захід Алея Мрій у Стамбульському парку в Одесі / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

Інформаційно-просвітницький захід "Алея мрій" міська влада організувала для дітей, що перебувають у складних життєвих обставинах. У ньому взяли участь заступник міністра соціальної політики Наталія Федорович, представники Міжнародної організації з міграції в Україні, посольства Канади в Україні, Агентства США з міжнародного розвитку та інших організацій. Тут організували «Майстерню творчого розвитку», «Живу бібліотеку», де з дітьми спілкувались представники різних професій. А «Казковий простір» - місце, в якому діти мали змогу подивитися на відомі казки через призму порушень прав людини. Учасникам заходу вручили подарунки. А в готельному комплексі «Одеса» дітям із соціально незахищених сімей організували великий концерт.

Читайте також: У Харкові відбувся найбільший парад родин захисників України

У парку імені Горького влаштувала роздачу подарунків дітям одна з торговельних компаній, розіклавши 10 тисяч коробок та упаковок у ланцюг, який розтягнувся більш як на два кілометри. Представник Національного реєстру рекордів України Катерина Чигоринська зарєструвала рекордну довжину ланцюга дитячих подарунків.

Як і в попередні роки, у чотирьох районах міста відбуваються святково-розважальні програми «У центрі Всесвіту - дитина». А завтра всі охочі зможуть проїхатися містом у «Трамваї щастя», для дітей організовані концертно-розважальні програми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-