У Харкові відбувся найбільший парад родин захисників України

У Харкові відбувся найбільший парад родин захисників України

Фото
Укрінформ
Найбільший парад родин захисників України - 1200 дітей та дорослих з символичними пташками миру в руках - пройшов у Центральному парку культури та відпочинку імені Горького у Харкові.

Цей рекорд України зафіксували представники книги Рекордів України, повідомляє кореспонденту Укрінформу.

Такий масовий рекордний парад проведено до Дня захисту дітей і в рамках V фестивалю дитячої та юнацької творчості "Вітаємо дитинство" за ініціативою народного поліцейського театру оригінального жанру "Діти майбутнього" при ГУНП в Харківській області.

"Усім дітям бажаю жити в мирній країні. Воїни, які сьогодні прийшли на парад зі своїми дітьми, - це символічно. Адже Харків це мирне українське місто, це місто, де хочеться жити, і так повинно бути", - зазначив, звертаючись до учасників параду, начальник ГУ Нацполіції в Харківській області генерал поліції Валерій Сокуренко.

У Харкові відбувся найбільший парад родин захисників України / Фото: acebook.com/police.kharkov

За його словами, учасниками параду стали 350 сімей захисників України та 50 дитячих колективів Харкова та області.

Читайте також: Подружжя Порошенків влаштувало дитяче свято в офісі “Європейської Солідарності”

Як розповіла керівник Народного поліцейського театру оригінального жанру "Діти майбутнього" Олена Ніколайчук-Ярова, всі учасники зробили з паперу символічних пташок миру та прикрасили їх побажаннями Україні добра, миру та злагоди: "Вони довели ще раз дитячими голосами, що Україна - неподільна держава. Всі символічні пташки миру, які зібрали під час заходу, вже завтра будуть відправлені на передову захисникам України".

Крім параду, стало відомо, на фестивалі пройшли флешмоби та виступи харківських творчих колективів. Також на майданчику біля головної сцени у парку влаштували виставку техніки та машин патрульної поліції Харкова, показували службових собак, проводились тренінги на знання правил дорожнього руху для дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-