У Дніпрі до Дня захисту дітей влаштували фестиваль воркауту

У Дніпрі до Дня захисту дітей влаштували фестиваль воркауту

Фото
Укрінформ
Першого червня у Дніпрі влаштували фестиваль екологічного та здорового способу життя «Краса зсередини – краса навколо», приурочивши його до Дня захисту дітей.

Про це повідомили у прес-службі міської ради Дніпра.

«Ми вже не перший рік співпрацюємо з Денисом Мініним (президент World Street Workout And Streetlifting Federation – ред.) та його послідовниками. Ми багато говоримо про розвиток громадянського суспільства, громадських ініціатив, тож це – один із успішних прикладів. Така позиція має бути не тільки в спорті, а й у мистецтві, науці, екології тощо. Місто завжди готове підтримати таких людей», – розповів директор департаменту екологічної політики міськради Дніпра Олег Семенко.

Суботнього ранку на житломасиві Перемога-5 зібралися прихильники воркауту різного віку. Хлопці та дівчата, наймолодшому з яких 5 років, відпрацьовували спортивні вправи, а ще – привчали містян сортувати сміття. Біля майданчика з тренажерами встановили спеціальні сортувальні урни. У мерії Дніпра переконані: поєднання прикладів здорового способу життя та свідомого поводження з відходами допоможе прищепити дніпрянам звичку дбати про себе та довкілля.

Читайте також: "Чілдрен Кінофест" вшосте стартує у 24 містах України

На фестивалі екологічного та здорового способу життя, який поєднали з міським чемпіонатом з воркауту, очікують, що учасників буде кілька сотень.

«Усі мешканці можуть взяти в ньому участь. Реєстрація відкрита для кожного. Це і є доступність воркауту, – розповідає Мінін. – Ми робимо таке щороку, збираємося, щоб підтримати екологічні ініціативи. Тож ми не просто націлені на спорт. Цікаво бути всебічно розвинутою особистістю. Тому ми привчаємо дітей до цього».

Фото: dniprorada.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-