"Чілдрен Кінофест" вшосте стартує у 24 містах України

Відео
Укрінформ
VI "Чілдрен Кінофест" – фестиваль, що знайомить українських дітей з найновішими європейськими стрічками та світовою кінокласикою, - стартує 31 травня у 24 містах України.

Про це повідомляє прес-служба фестивалю.

"Фестиваль триватиме до 9 червня. Вхід на всі покази – безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті фестивалю. За традицією, до конкурсної програми фестивалю увійшло 7 фільмів для глядачів від 4 років, відібраних на найбільших європейських кінофорумах. Відкриє "Чілдрен Кінофест" сімейна стрічка "Зоопарк", що розповідає про Белфаст у часи Другої світової війни – головні герої з усіх сил намагаються врятувати тварин з місцевого зоопарку", - йдеться у повідомленні.

Відкриття пройде у кінотеатрі "Київська Русь" (вул. Січових Стрільців, 93) за участю юних глядачів та гостей фестивалю, таких як посол фестивалю Олег "Фагот" Михайлюта з гурту ТНМК, Джамала, яка виступить на церемонії зі спеціальним перформансом до 130-річчя з дня народження Чарлі Чапліна, та інших.

Програма та реєстрація на фестиваль: http://childrenkinofest.com/ua/schedule/

Як зазначається, 10 картин-фіналістів фестивального конкурсу у присутності авторів буде показано 8 червня у кінотеатрі "Київська Русь". 9 червня, на церемонії закриття фестивалю, почесне журі назве найкращий український дитячий фільм, а також лауреатів премій за найкращий фільм у кожній з вікових категорій та Призу глядацьких симпатій. Усі фіналісти конкурсу отримають іменні сертифікати.

Почесний посол VІ "Чілдрен Кінофесту" - Олег "Фагот" Михайлюта, вокаліст хіп-хоп-гурту "Танок на Майдані Конго" (ТНМК), продюсер, актор дубляжу.

Читайте також: У Кам’янському стартував Мамай-Fest

Подія відбувається за підтримки Державного агентства України з питань кіно, ОТП Банк Україна, Українського культурного фонду, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-