На новий корпус госпіталю для ветеранів у Святогорську дали 40 мільйонів

На новий корпус госпіталю для ветеранів у Святогорську дали 40 мільйонів

Відео
Укрінформ
З обласного бюджету виділили 40 мільйонів гривень на будівництво нового корпусу госпіталю ветеранів війни у Святогорську на Донеччині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Олександр Куць.

«40 млн грн виділили з обласного бюджету на будівництво нового чотириповерхового корпусу госпіталя ветеранів війни у Святогорську. За ці кошти до кінця цього року зведуть будівлю загальною площею 3,5 тисячі квадратних метрів та облаштують дах», - написав очільник області.

Він зазначив, що у наступному році проводитимуться внутрішні роботи та буде придбана основна частина медичного обладнання - кошти на це також будуть виділені з обласного бюджету.

У новому корпусі пацієнтам надаватимуть діагностичні послуги, проводитимуть фізіотерапевтичні та реабілітаційні процедури, також буде басейн та операційний блок.

Читайте також: На Донеччині створили 28 інклюзивно-ресурсних центрів

Куць додав, що вже оголошуються конкурси на придбання необхідного обладнання — його постачатимуть, як будуть готові відповідні приміщення.

Також він повідомив, що зараз у госпіталі облаштовано 180 ліжок: 80 терапевтичних, 40 кардіологічних та 60- неврологічних. Відкриття нового корпусу дозволить розширити спектр послуг та підвищити якість обслуговування пацієнтів.

Фото: Олександр Куць, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-