Готелі, лікарні, будинки: у Львові

Готелі, лікарні, будинки: у Львові "замінували" 30 об'єктів

Укрінформ
У Львові поінфомували про замінування cеми лікарень. Госпіталізацію до цих медичних закладів призупинено. Відмінені і планові операції.

Про це на свої сторінці у Facebook повідомила директор департаменту охорони здоров`яоблдержадміністрації Ірина Микичак.

“Ми змушені призупинити планову госпіталізацію пацієнтів, планові операції в кількох лікарнях міста, переорієнтувати потоки пацієнтів, обмежити поїздки до лікарень. Працюють усі служби оперативного реагування. Вчергове зайве перевантаження служби екстреної медицини. Медична допомога надається усім, хто її потребує”, - наголосила Микичак.

Як зазначили у прес-службі ГУ НП у Львівській області, вранці на електронну пошту поліції надійшла інформація про замінування 21 об’єкта.

У повідомленні йшлося про замінування тринадцяти будинків, розташованих у Львові, семи медичних закладів, розташованих на вулицях Миколайчука, Огієнка, Пилипа Орлика, Пекарській, Стецька, Некрасова, проспекті Чорновола, та міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Читайте також: У Херсоні вночі "мінували" порти й торгові центри

Через 20 хвилин на електронну пошту поліції надійшло ще одне повідомлення, в якому йшлося про замінування в обласному центрі семи готелів, розташованих на вулицях Городоцькій, Тершаківців, Матейка, Яворівській, Поліщука, проспекті Чорновола та площі Князя Святослава у Львові.

За вказаними адресами працюють експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативні групи та фахівці інших служб.

У Львові від початку травня практично щодня надходить інформація про мінування кількох об’єктів. Мерія звернулась до правоохоронних органів з вимогою знайти терористів, які зривають нормальну роботу важливих транспортних та інших служб міста.

Фото: Iryna Mykychak, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-