Директора

Директора "Миколаївкомунтрансу" відсторонили через загибель дитини на сміттєзвалищі

Укрінформ
Директора підприємства "Миколаївкомунтранс" Андрія Цизіна відсторонено від виконання службових обов’язків на час проведення слідчих дій через загибель дитини на полігоні твердих побутових відходів.

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

«На час проведення слідчих дій за фактом нещасного випадку, що стався 1 травня на полігоні твердих побутових відходів, відсторонено від виконання посадових обов’язків директора "Миколаївкомунтранс" Андрія Цизіна», - йдеться у повідомленні.

Крім того, проводиться внутрішнє службове розслідування щодо того, що було зроблено на підприємстві, аби запобігати таким випадкам, а також які зроблено висновки, щоб не допустити подібні випадки у майбутньому. Подальші дії будуть залежати від висновків правоохоронців. За результатами слідства винних буде притягнуто до відповідальності.

Зазначається, що хлопчик разом з батьками потрапив на територію полігону через отвір в паркані, який вирізали "чорні сортувальники".

«У минулому році за рахунок міського бюджету Миколаєва було завершено будівництво паркану навколо полігону задля безпеки громадян. Але неодноразово зафіксовані випадки, коли громадяни риють підкопи, ламають паркан, сортують сміття та здають його з метою отримання прибутку. Наразі міська влада повністю сприяє проведенню слідчих дій, співпрацює з правоохоронними органами», - наголосив Сєнкевич.

Читайте також: На Миколаївщині на сміттєзвалищі загинув дев’ятирічний хлопчик

Він також закликав депутатів не робити політичні заяви.

Як повідомляв Укрінформ, 1 травня ввечері до поліції від співробітників ДСНС надійшло повідомлення про те, що біля с. Весняне на звалищі твердих побутових відходів сміттям привалило дитину, коли він разом із матір’ю копирсався у ньому.

Від отриманих травм дев’ятирічний хлопчик помер у лікарні.

Тривають першочергові слідчі дії.

Фото: nikvesti.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-