Клімкін презентував у Харкові

Клімкін презентував у Харкові "Книгу Добра"

Фото
Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін та заступник голови Харківської ОДА Анатолій Бабічев взяли участь в урочистої презентації міжнародного проекту "Книга Добра" у Харківській науковій бібліотеці ім. Короленка.

Про це повідомляє прес-служба Харківскої ОДА.

"До книги, яку ми сьогодні передаємо вашій бібліотеці, входить 50 історій та малюнків, кожен з яких абсолютно унікальний. З Харківської області було дуже багато учасників та переможців. Ви - найкращі, не тільки переможці, адже в кожного з вас є історія, та неважливо, в цій вона "Книзі Добра", чи в іншій", - зазначив Клімкін.

Як стало відомо, діти-учасники проекту, роботи яких увійшли до збірки історій, передали бібліотеці ім. Короленка примірники книги.

Клімкін презентував у Харкові "Книгу Добра"/ Фото: kharkivoda.gov.ua

Міжнародний соціальний проект "Книга Добра" стартував 8 лютого 2017 року за підтримки міністра Павла Клімкіна, народного депутата письменниці Марії Матіос, представників дипломатичних відомств та міністерств Естонії та Угорщини і з благословення кардинала, верховного архієпископа Києво-Галицького Любомира Гузара. Мета проекту — відшукати та поширити унікальні історії про добро в усіх його проявах. Він є продовженням проекту "Діти за мир в усьому світі".

Читайте також: До Києва з'їжджаються учасники автопробігу на підтримку Порошенка

Участь у створенні "Книги Добра" взяли більше 500 тисяч дітей та дорослих. В Україні 350 дітей з сімей учасників АТО, обдаровані хлопці й дівчата, а також переможці трьох етапів міжнародного соціального проекту "Книга Добра" з різних регіонів в період 2018-2019 років відвідали та передали примірники "Книги Добра" до найбільших бібліотек х Ватикану, Туреччини, Литви, Латвії, Естонії, Румунії та України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-