Освітяни з Луганщини приїхали до Львова в рамках спільної програми двох областей

Освітяни з Луганщини приїхали до Львова в рамках спільної програми двох областей

Фото
Укрінформ
18 квітня в рамках спільного проекту Львівської обласної ради та Луганської обласної державної адміністрації «Змінимо країну разом», на Львівщину прибула делегація освітян з Луганщини.

Про це повідомила заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик у Facebook.

«В складі делегації - 44 педагоги. Важливі ініціативи з подолання стереотипів через спільні об'єднавчі проекти набирають обертів», - написала Лішик.

Більш детально про цю подію розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин.

«Цей десант вчителів – дуже добрий приклад, коли вони приїздять уже за власною ініціативою, котра не обмежується нашою спільною програмою з Луганщиною. До речі, педагоги транзитом через Львівщину їдуть в Польщу і Німеччину. Склад делегації освітян представлений практично всією Луганщиною: від Новопскова до Троїцького. Є ті, котрих ми вже знаємо в обличчя, і ті, котрі приїхали вперше, але всі розуміють для чого ми робимо ці спільні обміни та готові продовжувати їх далі», - зазначив Ганущин.

Читайте також: У Зеленського розповіли, як реформуватимуть освіту

За його словами, термін подачі заявок на конкурси обмінів між Львівською і Луганською областями продовжений до 26 квітня 2019 року, тож небайдужі вчителі освіти, культури та медіа можуть встигнути долучитися до реалізації проекту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-