У лікарні Черкас залишаються 15 учнів, які постраждали через отруєння

У лікарні Черкас залишаються 15 учнів, які постраждали через отруєння

Укрінформ
У Черкаському центрі екстреної медицини та медицини катастроф лишається 15 учнів, які були госпіталізовані 16 квітня через отруєння невідомою речовиною, розпиленою у черкаській школі № 1.

"Станом на 8:00 17 квітня 15 школярів продовжують лікування в Черкаській обласній дитячій лікарні. Їхній стан медики оцінюють як легкий. Ще 23 учні уже виписані із лікарні, повідомляє Черкаський Центр екстреної медицини та медицини катастроф", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок 15 квітня 2019 року, у Черкасах 75 учнів школи №1 отруїлись невідомою речовиною, 38 із них госпіталізовані.

Читайте також: Поліція відкрила справу через масове отруєння дітей у Черкасах

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом масового отруєння дітей після розпилення газу з балончиків. В роздягальні черкаської школи №1 учні розпилили одразу чотири газових балончика, після чого про погіршення самопочуття заявили 75 учнів. 37 дітей отримали медичну допомогу амбулаторно, а 38 учнів були госпіталізовані в Черкаську обласну дитячу лікарню. Згодом медики повідомили, що 15 учнів поступили у стані середньої тяжкості, стан ще 23 госпіталізованих дітей оцінили як легкий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-