Поліція відкрила справу через масове отруєння дітей у Черкасах

Поліція відкрила справу через масове отруєння дітей у Черкасах

Укрінформ
Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом масового отруєння дітей після розпилення газу з балончиків в одній із гімназій міста Черкаси.

“Кримінальне провадження відкрито за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років”, - йдеться в повідомленні.

Як нагадали в поліції, у понеділок, 15 квітня, правоохоронцям надійшло повідомлення про те, що невідома особа в роздягальні однієї із міських гімназій розпилила невідому речовину, після чого до медичного пункту звернулося декілька дітей з ознаками отруєння.

Читайте також: Стала відома причина масового отруєння дітей у Черкасах

Як з’ясували працівники поліції, газ розпили учні даного навчального закладу. Газові балончики вилучено.

“Наразі дітьми опікуються медичні працівники. На місці події працюють співробітники поліції, рятувальники та інші служби. Загалом по допомогу з ознаками отруєння невідомою речовиною звернулося 68 дітей”, - підкреслили в поліції.

Як повідомляв Укрінформ, в ДСНС запевнили, що приміщення гімназії №1 у Черкасах, де сталося розпилення невідомого газу, вже провітрено, радіаційний фон у нормі. Евакуація учнів не проводилася, навчальний процес не призупинявся.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-