Перцевий газ у школі на Одещині розпилив дев'ятикласник — поліція

Перцевий газ у школі на Одещині розпилив дев'ятикласник — поліція

Укрінформ
Поліція попередньо встановила, що газ із балончика на території однієї із шкіл у Біляївському районі Одещини розпилив учень 9 класу.

Про це повідомляє поліція Одеської області у Facebook.

"Попередньо встановлено, що перцевий газовий балончик у школу приніс учень 9 класу та розпилив його під час перерви", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що наразі газовий балончик вилучений, вирішується питання про притягнення батьків учня до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП.

"Внаслідок інциденту до лікарні з попереднім діагнозом - опік дихальних шляхів перцевим газом було доставлено 36 учнів школи. Після надання допомоги 26 з них покинули медичний заклад, ще десятьом зараз надається медична допомога", - додали у поліції.

Читайте також: У школі на Одещині розпилили газ, постраждали близько 20 учнів

На місці події продовжують працювати слідчо-оперативна група Біляївського відділу поліції, керівництво та інспектори ювенальної превенції ГУНП в Одеській області. Перевірка триває.

Як повідомлялося, на території однієї із шкіл у Біляївському районі Одещини було розпилено газ, тоді йшлося про близько 20 постраждалих учнів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-