На Харківщині в ДТП загинув майор поліції

На Харківщині в ДТП загинув майор поліції

Укрінформ
У ДТП під Харковом автомобіль Mitsubishi в'їхав у стовп: водій, майор поліції, загинув.

Про це повідомляє прес-служба Зміївського відділу поліції Харківської області.

"13 квітня начальник сектору превенції патрульної поліції Зміївського ВП ГУНП в Харківській області майор поліції Євген Колісник загинув в результаті ДТП, яке сталося в Дергачівському районі Харківської області. Євгену Коліснику було 37 років. Без батька залишилася маленька донечка. Євген з гідністю ніс службу в лавах поліції. Для нас він назавжди залишиться принциповим і чуйним поліціянтом, хорошим другом та колегою, — йдеться в повідомленні.

Читайте також: У ДТП на Київщині загинуло двоє дівчат, 16-річного водія розшукують

Щодо подробиць, то, як розказали кореспонденту Укрінформу у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області, 13 квітня о 20:48 надійшло повідомлення про те, що в селі Дворічний Кут на трасі Харків-Охтирка автомобіль Mitsubishi в'їхав у стовп.

"За адресою виїжджала слідчо-оперативна група. На місці події було встановлено, що водій, здійснюючи обгін, не впорався з керуванням. В результаті здійснив наїзд на перешкоду. Від отриманих травм чоловік помер на місці", - пояснили у відділі.

Читайте також: ДТП з мікроавтобусом у Києві: троє постраждалих, зокрема дитина

Як стало відомо, транспортний засіб поставлено на штрафний майданчик Дергачівського відділу поліції: "Слідчим вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Всі обставини пригоди наразі встановлюються".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-