У ДТП на Київщині загинуло двоє дівчат, 16-річного водія розшукують

У ДТП на Київщині загинуло двоє дівчат, 16-річного водія розшукують

Укрінформ
У ДТП на Київщині загинуло двоє юних дівчат, поліція розшукує 16-річного водія.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

"Загиблі - 18-річна місцева мешканка і 16-річна дівчина з Києва. Водія автомобіля - 16-річного жителя Білоцерківського району - поліція розшукує. Відкрито кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: 18-річний чемпіон України з кікбоксингу загинув у ДТП

Як розповіли у поліції, минулої ночі патрульні поліціянти на одній з вулиць села Піщана Білоцерківського району виявили автомобіль Mazda з явними механічними пошкодженнями та тіла двох загиблих дівчат поблизу нього. За версією правоохоронців, дівчата в пізній час ішли дорогою, повертаючись додому, коли водій іномарки скоїв на них наїзд. Від травм вони загинули на місці. Керманич утік з місця аварії, покинувши автомобіль.

Під час розслідування стало відомо, що напередодні 16-річний житель села Храпачі Білоцерківського району взяв без дозволу ключі від автомобіля Mazda, який належить його батькам, і у нічний час поїхав кататись.

Читайте також: ДТП з мікроавтобусом у Києві: троє постраждалих, зокрема дитина

Наразі правоохоронці встановлюють місцеперебування молодика. Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-