Голова Херсонської облради повернувся на роботу

Голова Херсонської облради повернувся на роботу

Укрінформ
Голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, виписався з лікарні та 12 квітня вийшов на роботу.

Про це телефоном у п'ятницю повідомив кореспонденту Укрінформу адвокат Мангера Дмитро Ільченко.

«Так, це правда. Мангер перебував на лікарняному. Оскільки вчора його виписали з лікарні, то, відповідно, сьогодні він перебуває на робочому місці», - зазначив Ільченко.

За словами адвоката, наступне судове засідання у справі Гандзюк призначене на понеділок, на 9-ту годину. «Ми повідомили вчора суд про його (Мангера – ред.) виписку з лікарні, і сьогодні нам повідомили, що засідання призначене на понеділок», - відзначив адвокат.

Як повідомляв Укрінформ, голова Херсонської облради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, перебуває в реанімації Херсонського обласного кардіологічного диспансеру з діагнозом "гіпертонічний криз ускладнений".

Читайте також: Заступник голови Херсонської ОДА подав у відставку

31 липня 2018 року активістку Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду власного будинку в Херсоні. Жінка перенесла кілька операцій і 4 листопада 2018 року померла.

11 лютого генеральний прокурор Юрій Луценко поінформував, що голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства херсонської активістки Гандзюк.

У ніч проти 15 лютого суд обрав Мангеру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у сумі 2 млн 497 тисяч 300 гривень. Заставу за нього вніс адвокат.

Київський апеляційний суд 21 березня залишив без змін ухвалу про відсторонення від посади голови Херсонської облради Мангера на строк до 6 квітня 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-