Заступник голови Херсонської ОДА подав у відставку

Заступник голови Херсонської ОДА подав у відставку

Заява
Укрінформ
Заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Євген Рищук, якого пов'язують зі справою щодо вбивства активістки Катерини Гандзюк, написав заяву про відставку.

Про це Рыщук повідомив в Facebook.

За словами заступника голови Херсонської ОДА, він вирішив піти з посади слідом за главою адміністрації Андрієм Гордєєвим.

"Як всім відомо, у п'ятницю Голова ОДА Гордєєв А. А. написав заяву на звільнення. Мій крок такий же. Я прийшов в ОДА на запрошення Андрія Гордєєва і йду разом з ним", - заявив Рищук.

Читайте також: Мангер потрапив до реанімації

Рищук заявив, що продовжить працювати депутатом обласної ради. Він назвав акцію з вимогою знайти та покарати вбивць херсонської активістки Катерини Гандзюк "Хто замовив Катю Гандзюк" "проплаченим брендом" і висловив упевненість, що "рано чи пізно" "справжній замовник" буде знайдений.

Читайте також: Справа Гандзюк: відео з Левіним є спробою захисту "відбілити" Мангера - ГПУ

Як раніше повідомляв Укрінформ, Петро Порошенко запевнив активістів, що його майбутнє узгодження заяви Андрія Гордєєва щодо звільнення з посади голови Херсонської ОДА буде не останнім рішенням з приводу прізвищ, які озвучувалися серед замовників вбивства Катерини Гандзюк.

Співробітницю Херсонської міськради, активістку Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року облили сірчаною кислотою біля її будинку в Херсоні. Опіками були вражені 30% тіла жінки. Вона перенесла кілька операцій. 4 листопада 2018 року Гандзюк померла.

Читайте також: Порошенко пообіцяв, що звільнення Гордєєва є не останнім рішенням по справі Гандзюк

11 лютого 2019 року генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що голови Херсонської облради Владиславу Мангеру оголошено підозру в організації вбивства Гандзюк.

Заступник голови Херсонської ОДА, депутат облради Євген Рищук дав свідчення на поліграфі у справі Катерини Гандзюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-