На Луганщині відновили аналогове мовлення

На Луганщині відновили аналогове мовлення

Укрінформ
На Луганщині відновлено аналогове мовлення, в тому числі й на окуповану частину області.

Про це повідомив виконуючий обов′язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь на своїй сторінці в Facebook.

«Питання відновлення українського мовлення вирішено! Наші звернення до Президента України Петра Порошенка, уряду та Генеральної прокуратури були почуті. Теле- та радіосигнал в аналоговому форматі вже доступний глядачам та слухачам всієї Луганщини, в тому числі і тимчасово окупованої частини», – наголосив очільник області.

Він акцентував увагу керівників, які не розуміють стратегічного значення трансляції українських каналів на територію усієї області: «Не забувайте, що проти нас ведеться не тільки неоголошена гібридна війна країни-агресора, але й інформаційна війна за душі, серця та думки українців. Ми маємо максимально пильно боронити наш інформаційний простір і реагувати на такі випадки».

Як повідомляв Укрінформ, з 4 квітня на території Луганської області було частково відключено мовлення українських теле- та радіоканалів - через знеструмлення об’єктів Концерну радіозв’язку, радіомовлення та телебачення (РРТ) за борги перед ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання".

Читайте також: Через знеструмлення телевежі на Луганщині “крутять” пропагандистські телеканали

Сума боргу, на якій наполягає ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання», становить близько 700 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-