Через знеструмлення телевежі на Луганщині “крутять” пропагандистські телеканали

Через знеструмлення телевежі на Луганщині “крутять” пропагандистські телеканали

Укрінформ
Регіональна дирекція «UA: Донбас» і регіональна організація Союзу журналістів звернулись до Президента України та низки інших керівників держави у зв'язку з відсутністю українського мовлення на території Луганської області через знеструмлення об’єктів Концерну радіозв’язку, радіомовлення та телебачення.

Про це йдеться в "пості відчаю" керівника Телеканалу «UA: Донбас» Андрія Шаповалова на його сторінці в Facebook.

«З 4 квітня 2019 року на території Луганської області частково відключено мовлення українських теле- та радіоканалів. Через знеструмлення об’єктів Концерну радіозв’язку, радіомовлення та телебачення (РРТ) відсутній аналоговий сигнал та цифрове телебачення Т2 у Станиці Луганській, Сватовому, Біловодську, Міловому, Новопскові та Лисичанську», - цитує Шаповалов текст звернення до київських можновладців.

Читайте також: На Одещині викрили антиукраїнського інтернет-агітатора

У зверненні зазначено, що через борги перед ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» знеструмлено телевежу в м. Лисичанськ. Через це на частотах, що збігаються, ведуть мовлення пропагандистські радіостанції та телеканали, розташовані на окупованій території.

Подібна ситуація вже виникала близько місяця тому, але тоді оперативне втручання обласної військово-цивільної адміністрації дозволило телевізійникам не переривати трансляції своїх передач.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-