На Донеччині забезпечили першочергове виділення землі учасникам АТО

На Донеччині забезпечили першочергове виділення землі учасникам АТО

Фото
Укрінформ
На Донеччині підрозділами Держгеокадастру забезпечено першочерговий порядок розгляду звернень учасників АТО щодо виділення їм земельних ділянок

Про це у середу повідомили в прес-службі Донецької облдержадміністрації.

«Головним управлінням Держгеокадастру у Донецькій області видано 2150 накази на загальну площу 4185,4 га про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства та ведення садівництва. Головним управлінням та структурними підрозділами Держгеокадастру у Донецькій області забезпечено першочерговий порядок розгляду звернень учасників АТО щодо виділення їм земельних ділянок», - йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що у середу у Краматорську відбулася зустріч заступника голови Донецької ОДА Вадима Філашкіна з учасниками АТО. На ній обговорили виконання регіональної програми щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації учасників АТО на 2018-2020 роки, а також проблемні питання щодо оздоровлення, пенсійного забезпечення та працевлаштування тощо.

Філашкін наголосив, що Донецька облдержадміністрація буде й надалі підтримувати учасників бойових дій. «Ми будемо й надалі зустрічатися, щоб вирішувати ваші проблемні питання. На жаль, ресурс допомоги обмежений, але ми сприятимемо збільшенню суми допомоги, яка передбачається на рік», - сказав він.

Читайте також: На Донеччині судитимуть “фермера”, який захопив 62 гектари угідь

Він додав, що окремим позитивним напрямком земельних відносин на території Донецької області зазначено надання земельних ділянок для учасників антитерористичної операції та сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

Фото: прес-служба Донецької ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-