У Запоріжжі Марина Порошенко разом зі студентами посадила трояндову алею

У Запоріжжі Марина Порошенко разом зі студентами посадила трояндову алею

Фото
Укрінформ
Перша леді взяла участь у закладенні трояндової алеї на території майбутнього Реабілітаційного парку, дружнього до людей з інвалідністю.

Про це повідомляється на сайті Адміністрації Президента.

Зазначається, що під час робочого візиту до Запорізької області Марина Порошенко разом зі студентами Хортицької національної навчально-реабілітаційної академії взяла участь в акції Green Works “У тандемі з природою – у тандемі з собою”, у ході якої були висаджені троянди на Алеї миру і добра на Святій Хортиці.

“Алея знаходиться на території майбутнього Реабілітаційного парку, дружнього до людей з інвалідністю. У цьому парку передбачено надання медичних, культурно-анімаційних, фізіотерапевтичних та соціальних послуг. Поряд із лікувально-оздоровчим комплексом на його території будуть розташовані зони для естето- та природотерапії, де відвідувачі зможуть відновити здоровʼя”, — йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Марина Порошенко відвідала Хмельниччину з робочою поїздкою

Перша леді також привітала учасників обласного фестивалю-конкурсу дитячого хореографічного мистецтва “Запорізькі Викрутаси - 2019”. У ньому взяли участь майже 100 танцювальних колективів регіону. Захід, який проходить із 2012 року, має на меті продемонструвати розмаїття народів, що проживають в Україні.

Окрім того, в Запорізькому академічному обласному театрі юного глядача Марина Порошенко відвідала прем’єру вистави “Загадкове нічне вбивство собаки”. Вона присвячена соціалізації дітей-аутистів у сучасному суспільстві. Запорізький театр планує показати виставу по всій Україні та за кордоном.

Фото president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-