Поліція відкрила справу через масове отруєння школярів у Дніпрі

Поліція відкрила справу через масове отруєння школярів у Дніпрі

Укрінформ
У Дніпрі з діагнозом «гостра кишкова інфекція» госпіталізовані 13 учнів шкіл №112 та №126.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби міської ради Дніпра.

«Станом на 17 годину 14 березня з діагнозом «гостра кишкова інфекція» було госпіталізовано 13 учнів шкіл №112 та №126 у Дніпрі», - повідомили у прес-службі. Додавши, що на час проведення ремонту у будівлі школи № 126 частину її учнів перевели до приміщення школи № 112. Наразі 12 дітей перебувають у міській клінічній лікарні №6, і ще одна дитина — у лікарні №21.

Як повідомляють у департаменті охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради, стан усіх госпіталізованих стабільний.

У школі працюють представники Держпродспоживслужби, лабораторні та медичні працівники, щоб встановити причини інциденту.

За інформацією управління освіти департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради, загалом на заняття не з’явилося 588 учнів. Батьки за можливості залишали дітей вдома, щоб упевнитися, що з їхнім здоров’ям усе гаразд.

У відділі комунікацій ГУ НП у Дніпропетровській області повідомили, що за фактом погіршення самопочуття школярів Шевченківський ВП м.Дніпро відкрив кримінальне провадження за ч. 2 ст. 325 Кримінального кодексу України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від 5 до 8 років.

Читайте також: У школі Дніпра масово захворіли діти - на заняття не прийшли понад 500 учнів

Раніше Укрінформ повідомляв, що у школі Дніпра масово захворіли діти – на заняття не прийшли понад 500 учнів, поліція проводить перевірку, у школі працюють співробітники відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Дніпропетровській області. Також на місце виїхала санепідемстанція, яка з’ясовує причини погіршення самопочуття школярів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-