Тергромади з Луганщини отримали комплекти обладнання для фіксації енергоспоживання

Тергромади з Луганщини отримали комплекти обладнання для фіксації енергоспоживання

Децентралізація
Укрінформ
Комплекти обладнання електроменеджерів отримали Білокуракинська та Троїцька об'єднані територіальні громади на Луганщині.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«Вони є учасниками ініціативи «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ». Кожен комплект складається з фахових інструментів для вимірювання технічних параметрів енергоефективності та є необхідним для роботи енергоменеджера», - йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

Ініціатива «Розумний енергетичний менеджмент в ОТГ» впроваджується за дорученням Програми «U-LEAD з Європою» проектом GIZ «Енергоефективність у громадах ІІ» з вересня 2018 року та триватиме до кінця 2019 року.

Пілотні громади вже пройшли низку тренінгів та практичних заходів з муніципального енергоменеджменту і розпочали його впровадження на місцях, що, як очікується, забезпечить економію енергоспоживання.

Читайте також: Енергозбереження дозволить ОТГ зекономити кошти для розвитку - експерт U-LEAD

Враховуючи загальні витрати на енергоресурси у 2018 році, 30 пілотних ОТГ зможуть заощадити більше 15 млн гривень на рік у майбутньому.

Програма "U-LEAD з Європою" фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією й підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-