На Одещині розпочали ремонт дороги, яку Порошенко назвав президентським пріоритетом

На Одещині розпочали ремонт дороги, яку Порошенко назвав президентським пріоритетом

Фото
Укрінформ
На півночі Одеської області розпочався капітальний ремонт дороги державного значення Р-33 Балта-Подільськ. 

Про це сказав голова Одеської облдержадміністрації, повідомляє прес-служба ОДА.

"Навесні, як і обіцяв, розпочали ремонт дороги Р-33, одну з ділянок якої місцеві жителі перекривали у вересні 2018 року. Обіцяли їм відремонтувати дорогу ще в 2006 році, але не виконали обіцянок. Торік була важка розмова з жителями: я пояснював, що за моєї каденції на посаді голови ОДА розроблено проект на ремонт ділянки, а розпочнемо його навесні 2019-го. І сьогодні люди повірили: коли влада щось обіцяє, то й виконує", - сказав Степанов під час виїзду на місце проведення ремонту.

За словами очільника ОДА, вартість комплексного ремонту цієї ділянки сягає майже 187 мільйонів гривень. Кошти вже частково надійшли підприємству-виконавцю робіт за рахунок митного експерименту. Після геодезичної розвідки будівельники здійснять фрезерування і демонтаж старого покриття, розбивку і планування узбіччя.

В ОДА уточнили, що дорога Р-33 Балта-Подільськ сполучає шість північних районів Одеської області, а також Вінницьку область з морськими портами. Ремонт майже 112 кілометрів цієї автотраси обійдеться більш як у 2 мільярди гривень.

Читайте також: Укравтодор проектує реконструкцію дороги на ділянці Львів-Рівне

Як повідомлялося, під час робочого візиту до Одеси 2 березня Президент Петро Порошенко визначив президентським пріоритетом на півночі Одещини капітальне будівництво автотраси Р-33 Балта-Подільськ.

Після спорудження автодороги Одеса-Рені, наголосив глава держави, "нам треба звернути також увагу на стан шляхів у північних районах області. Дорога Балта-Подільськ давно потребує ремонту. ... От давайте визначимо капітальне будівництво автотраси "Балта-Подільськ" як президентський пріоритет на півночі Одещини".

Фото: ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-