Южноукраїнськ тільки зараз отримав бюджет на 2019 рік

Южноукраїнськ тільки зараз отримав бюджет на 2019 рік

Укрінформ
Депутати Южноукраїнської міськради на Миколаївщині затвердили бюджет міста на 2019 рік. Місто до цього часу залишалося єдиним в області без головного кошторису.

Про це перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації В’ячеслав Бонь повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«5 березня депутати Южноукраїнської міськради проголосували і затвердили бюджет міста на 2019 рік. Місто Южноукраїнськ до цього часу залишалося єдиним містом в області, де не було прийнято бюджет. Тепер все змінилося і прийнятий міський кошторис дає впевненість містянам у майбутньому», - наголосив Бонь.

Южноукраїнськ – одне з найбільших міст Миколаївської області. На його території знаходиться атомна електростанція.

Бюджет досі не було прийнято через скандали у міській раді і неможливість депутатів зібрати кворум для проведення засідання сесії та проголосувати за основний кошторис міста. І тільки з появою на роботі після вимушеної перерви очільника Южноукраїнська Віктора Пароконного, сесія відбулася.

Як уже повідомляв Укрінформ, 21 лютого Миколаївський окружний адміністративний суд відновив на посаді міського голову Южноукраїнська на Миколаївщині Віктора Пароконного.

Читайте також: Мер Южноукраїнська через суд повернув собі крісло

7 червня 2018 року депутати Южноукраїнської міської ради відправили його у дострокову відставку.

Пароконного звинуватили у системних порушеннях законодавства України, зокрема, у тому, що той незаконно звільняв підлеглих, які потім відновлювалися на посаді через суд. Крім того, йому закидали бездіяльність щодо розгляду колективного звернення від 07.03.2017 року про скликання позачергової сесії Южноукраїнської міської ради з питання звіту міського голови щодо об'єднання територіальних громад.

Фото: yu.mk.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-