Штепу знову госпіталізували, суд перенесли

Штепу знову госпіталізували, суд перенесли

Укрінформ
Засідання суду по справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи, обвинуваченої у посяганні на територіальну цілісність України, не відбулося: Штепа вночі госпіталізована.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів адвокат Олександр Тананакин.

"Засідання суду не відбулося, вночі Штепу госпіталізували до лікарні за місцем проживання, тобто, в Слов'янську. Діагноз - загострення хронічної хвороби серця", - зазначив адвокат.

За його словами, чергове засідання призначено на 12 березня: "Це буде підготовче засідання у зв'язку зі зміною суддівської колегії. Очікується, що прокуратура запропонує розглянути питання про обрання для Штепи запобіжного заходу. З різних причин цей захід не обрано з січня 2018 року".

Читайте також: Кернес та його адвокати не з'явилися на суд - засідання перенесли

Як повідомляв Укрінформ, 25 лютого засідання Орджонікідзевського райсуду Харкова у справі екс-мера Слов'янська Нелі Штепи не відбулися: суддя був на лікарняному. Засідання перенесли на 4 березня.

До цього тричі переносили суд через те, що Штепа хворіла, заявляла про різке погіршення стану здоров'я або перебувала на медобстеженні.

Склад суду в її справі оновлювався вже 11 разів.

Штепу затримали 11 липня 2014 року. На суді вона пояснювала, що закликала Путіна увійти до Слов'янська під загрозою терористів, що в полоні у терористів її били, а інтерв'ю для російських видань зроблено "під дулом автомата". Їй загрожує довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-