Роботу Луганської філії Концерну РРТ відновили

Роботу Луганської філії Концерну РРТ відновили

Укрінформ
Після втручання в ситуацію із знеструмленням Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення очільника Луганської області об’єкти КРРТ знову були підключені до енергомережі.

«Виконуючий обов’язки голови Луганської облдержадміністрації Сергій Філь оперативно втрутився у розв’язання ситуації із знеструмленням об’єктів Луганської філії Концерну радіозв'язку, радіомовлення і телебачення. Він одразу провів перемовини з керівництвом ТОВ «Луганське енергетичне об'єднання», у результаті яких електропостачання швидко відновили», - йдеться в повідомленні.

Таким чином, учора були досягнуті домовленості про реструктуризацію боргу Луганської філії Концерну РРТ перед ТОВ ЛЕО, що дозволило підключити до електропостачання передавачі у Лисичанську, Біловодську, Зоринівці, Марківці та Кремінній.

Читайте також: Мінінформ за рік уклав 70 нових угод з кабельними мережами різних країн

Як повідомлялося, вчора ТОВ ЛЕО знеструмило п’ять об’єктів Концерну РРТ, які транслюють українські радіо- і телеканали на Луганщині. За твердженням керівництва енергопостачальної компанії, борг Луганської філії концерну складає 153 тис. гривень.

Фото: loga.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-