Марина Порошенко відкрила сенсорну та ресурсну кімнати у школі на Одещині

Марина Порошенко відкрила сенсорну та ресурсну кімнати у школі на Одещині

Фото
Укрінформ
Дружина Президента України Марина Порошенко відкрила сенсорну та ресурсну кімнати в Маяківській загальноосвітній школі на Одещині.

Про це повідомляється на сайті глави держави.

"Дружина Президента України Марина Порошенко у рамках робочої поїздки до Одеської області відкрила сенсорну та ресурсну кімнати в Маяківській загальноосвітній школі, які створені в рамках всеукраїнського проекту Фонду Порошенка "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації", - йдеться у повідомленні.

За словами Марини Порошенко, в Одеській області 773 дитини з особливими освітніми потребами навчаються у 236 інклюзивних закладах середньої освіти.

Читайте також: Марина Порошенко підтримала полонених моряків акцією на "Гетьмані Сагайдачному"

«Порівняно з 2016 роком, коли проект з розвитку інклюзивної освіти лише починався, цей показник був нижчим у шість разів – тоді за інклюзивною формою освіти навчалося лише 127 дітей Одещини», – сказала дружина Президента.

Також у ході візиту перша леді відвідала амбулаторію групової практики, де ознайомилася з роботою приймально-діагностичного відділення та розвитком телемедичного простору в Одеській області.

Амбулаторія покликана забезпечити доступну та якісну первинну медичну допомогу жителям Маяківської об’єднаної територіальної громади, де проживає майже 10 тисяч осіб. Будівництво амбулаторії здійснено за кошти державного бюджету в розмірі 6,6 млн гривень та за кошти місцевого бюджету в розмірі 1,8 млн гривень.

В рамках візиту на Одещину Марина Порошенко як голова Українського культурного фонду (УКФ) привітала переможців проекту «Дитячий квест-путівник одеськими музеями», який реалізується за грантової підтримки УКФ в Одеському художньому музеї. Перша леді вручила грамоту «Юного музейного знавця» Софії Титаренко, яка за два місяці встигла побувати в 11 музеях Одеси.

Марина Порошенко відкрила сенсорну та ресурсну кімнати в Маяківській загальноосвітній школі / Фото: Прес-служба Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-