НАБУ назвало причину обшуків у Полтавській ОДА

НАБУ назвало причину обшуків у Полтавській ОДА

Укрінформ
Працівники Національного антикорупційного бюро провели обшуки у посадовців Полтавської обласної держадміністрації в рамках розслідування справи за фактом отримання хабара в особливо великому розмірі.

Про це інформує прес-служба відомства.

"22 лютого 2019 року детективи НАБУ проводять обшуки за місцем роботи та проживання низки посадових осіб Полтавської ОДА. Слідчі дії проводяться на підставі ухвал слідчого судді під процесуальним керівництвом САП, в межах розслідування кримінального провадження за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди в особливо великому розмірі службовими особами Полтавської ОДА за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України", - йдеться у повідомленні.

Раніше полтавські ЗМІ повідомили, що детективи НАБУ провели обшуки за місцем проживання у першого заступника голови Полтавської ОДА Андрія Пісоцького та у директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Тимофія Голбана.

Читайте також: НАБУ обшукало кабінети губернатора Полтавщини і двох його підлеглих - ЗМІ

О 8 ранку слідчо-оперативні дії провели у робочих кабінетах цих чиновників, а також у кабінеті голови Полтавської ОДА Валерія Головка, який наразі перебуває у Києві. Окрім цього детективи здійснили обшук у радника Андрія Пісоцького — Олександра Літвінова.

Як стверджує видання, його журналістім із достовірних джерел стало відомо, що слідчо-оперативні дії відбуваються в рамках кримінального провадження щодо реконструкції Полтавського аеропорту, а також утримання доріг Полтавської області в 2018 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-