НАБУ обшукало кабінети губернатора Полтавщини і двох його підлеглих - ЗМІ

НАБУ обшукало кабінети губернатора Полтавщини і двох його підлеглих - ЗМІ

Укрінформ
НАБУ провело обшуки на робочих місцях посадовців Полтавської обласної держадміністрації.

"Сьогодні о 6 ранку Головний підрозділ детективів НАБУ провів обшуки за місцем проживання у першого заступника голови Полтавської ОДА Андрія Пісоцького та у директора Департаменту будівництва, містобудування і архітектури Тимофія Голбана. О 8 ранку слідчо-оперативні дії провели у робочих кабінетах цих чиновників, а також у кабінеті голови Полтавської ОДА Валерія Головка, який наразі перебуває у Києві. Окрім цього детективи здійснили обшук у радника Андрія Пісоцького — Олександра Літвінова", - йдеться у повідомленні.

Як стверджує видання, його журналістім із достовірних джерел стало відомо, що слідчо-оперативні дії відбуваються в рамках кримінального провадження щодо реконструкції Полтавського аеропорту, а також утримання доріг Полтавської області в 2018 році.

Читайте також: Фонд держмайна домовився з НАБУ про оперативний обмін даними

"Відомо, що у детективів є запитання щодо компанії «Алві Род», яка отримала кошти на утримання, однак фактично робіт не виконувала", - пише "Полтавщина".

В.о. гендиректора аеропорту «Полтава» Володимир Окара повідомив "Полтавщині", що про обшуки нічого не чув, детективи не навідувались до нього.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-