Пограбування у стилі вестерн: на Миколаївщині вкрали 15 мільйонів

Пограбування у стилі вестерн: на Миколаївщині вкрали 15 мільйонів

Укрінформ
На Миколаївщині група зловмисників викрала у чоловіка з автомобіля сумку із 15 млн грн.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області.

«На автодорозі «Миколаїв - Херсон» поблизу с. Шевченкове у чоловіка група зловмисників викрала з автомобіля сумку з 15 млн грн. Повідомлення про це надійшло до поліції Вітовського району близько 23:20 21 лютого», - йдеться у повідомленні.

За словами 52-річного заявника, коли він на своєму автомобілі Range Rover повертався додому, його підрізав Volkswagen темного кольору та змусив зупинитись. Водій вказаного транспортного засобу вийшов та почав кричати про те, що нібито заявник невправно керує своєю автівкою. До нього приєднались його пасажири, вони наблизились до транспортного засобу заявника та порізали колеса на Range Rover.

У цей момент під’їхало ще одне авто, з якого вийшли кілька осіб у темному одязі з капюшонами на голові, розбили пасажирське скло та витягли сумку, в якій знаходилось понад 15 млн грн. Після чого нападники зникли на двох автомобілях темного кольору, ймовірно, марки Volkswagen та BMW у напрямку Херсона, поінформували в поліції.

Читайте також: На Миколаївщині п'яний погрожував підірвати багатоповерхівку

Відомості про вказану подію слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 5 т. 186 КК України (грабіж), що карається позбавленням волі на строк від восьми до тринадцяти років із конфіскацією майна.

Тривають слідчі та оперативні заходи щодо встановлення та затримання зловмисників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-