На Миколаївщині п'яний погрожував підірвати багатоповерхівку

На Миколаївщині п'яний погрожував підірвати багатоповерхівку

Фото, відео
Укрінформ
На Миколаївщині поліцейські затримали чоловіка, який намагався підірвати багатоповерхівку.

“Близько 14:00 на спецлінію 102 зателефонував нетверезий чоловік, який повідомив, що, зачинившись у своїй квартирі, він відкрив газовий вентель на газовій колонці і плиті, щоб підірвати дев’ятиповерховий будинок по вулиці Новобузькій в Інгульському районі. Через можливу загрозу життю людей та наявність запаху газу в будівлі, правоохоронці екстрено провели евакуацію мешканців багатоповерхівки”, - йдеться у повідомленні.

Уточнюється, що після численних вимог правоохоронців відчинити двері, зловмисник погодився впустити у оселю лише працівників газової служби. Тож, тоді поліцейські і затримали 40-річного чоловіка з явними ознаками сп’яніння та доставили до відділку для проведення подальших першочергових слідчих дій.

Читайте також: Батьки школяра, який повідомив про замінування школи на Чернігівщині, сплатять штраф

Наразі із зловмисником спілкуються слідчі, його дії кваліфіковані, як замах на вбивство двох і більше осіб (ч. 2 ст. 15 п. 2 ч. 2 ст. 115 ККУ). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі.

Правопорушника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом вирішуватиметься питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-