Матеу в Краматорську запевнив у подальшій підтримці Донеччини в ООН

Матеу в Краматорську запевнив у подальшій підтримці Донеччини в ООН

Укрінформ
Виконуючий обов’язки Координатора ООН Пабло Матеу запевнив керівництво Донецької області у подальшій підтримці регіону із боку Організації Об’єднаних Націй.

Про це 19 лютого Матеу сказав на засіданні координаційної ради міжнародних донорів у Донецькій обласній ВЦА в Краматорську, повідомляє департамент інформаційної та внутрішньої політики ОДА.

«Виконуючий обов’язки Координатора ООН Пабло Матеу наголосив, що необхідна постійна координація зусиль міжнародних структур та органів української влади задля успішного досягнення поставлених цілей та запевнив у подальшій підтримці Донецької області з боку Організації Об’єднаних Націй», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Донеччині затвердили план заходів щодо профорієнтації населення - ОДА

За словами першого заступника голови Донецької ОДА Євгена Вілінського, підтримку Донецькій області надають більше 50 міжнародних партнерів. Допомога здійснюється за трьома основними напрямками: технічна та гуманітарна, прямі угоди між урядом України та з іншими державами. Результатом партнерства міжнародних донорів та органів державної влади став перехід від планування до стадії спільної реалізації проектів. Географічний розподіл проектів позначений на розробленій обласним керівництвом інтерактивній мапі. Вона допомагає донорам уникнути дублювання проектів та охопити якомога більше міст та громад області.

Читайте також: На Донеччині презентували проект ЄС/ПРООН щодо об'єднання співвласників будинків

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць подякував за допомогу донорам, відзначивши важливість подальшої співпраці.

«Ми високо цінуємо ту допомогу, яку нам надають міжнародні партнери. Саме тому координація нашої спільної роботи є надважливою. Донецька область є по-своєму унікальним регіоном. Незважаючи на те, що щодня нам доводиться долати наслідки ведення бойових дій, ми успішно впроваджуємо загальнодержавні реформи», - заявив очільник області.

Він підкреслив, що спільними скоординованими діями будуть втілені у життя найамбітніші цілі регіону.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-