На Львівщині поліція вилучила наркотиків на 2 мільйони

На Львівщині поліція вилучила наркотиків на 2 мільйони

Укрінформ
Міжнародний канал постачання елітних наркотиків ліквідувала поліція на Львівщині. У контрабандистів виявлено заборонених до обігу речовин на понад 2 мільйони гривень.

Про це повідомила прес-служба Нацональної поліції України.

“Працівниками Департаменту протидії наркозлочинності спільно зі Слідчим управлінням Головного управління Національної поліції у Львівській області під процесуальним керівництвом обласної прокуратури задокументовано протиправну діяльність 38-річного жителя Львівщини, який налагодив контрабандне постачання в Україну наркотичних засобів і психотропних речовин із Західної Європи, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що фігурант під виглядом підприємницької діяльності у сфері міжнародних вантажних перевезень налагодив кримінальні звʼязки з представниками наркобізнесу Західної Європи. Звідти він постачав вартісні наркотики і психотропи, серед яких героїн, кокаїн та екстазі, та збував їх крупними партіями на території Львівщини.

Читайте також: СБУ вилучила найбільшу в історії України партію метадону

Проводячи крупні наркооборудки, додали у поліції, зловмисник став одним із найвпливовіших наркоділків Львівщини та завозив на територію області контрабандні наркотики і психотропи в особливо великих розмірах.

У ході проведених оперативних заходів у наркодилера вилучено 330 г героїну, 250 г кокаїну та 100 г МДМА («Екстазі»), призначених для подальшої реалізації. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад 2 мільйони гривень.

Крім наркотиків і психотропів у фігуранта також вилучено 2 карабіни, пістолет та набої до них.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), а саме наркотичних засобів і психотропних речовин в особливо великих розмірах. Зазначені протиправні дії згідно з законодавством караються позбавленням волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-