У селі Кризьке на Луганщині планують створити молодіжний простір

У селі Кризьке на Луганщині планують створити молодіжний простір

Укрінформ
У селі Кризьке, що у Марківському районі на Луганщині, відбулася зустріч представників ОДА з місцевою молодіжною радою, на якій обговорювали створення на території сільради молодіжного простору.

Про це повідомила прес-служба Луганської ОДА.

«Захід організовано управлінням молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Луганським відокремленим підрозділом Установи «Центр розвитку місцевого самоврядування» та Агенцією регіонального розвитку Луганської області. У рамках зустрічі, до якої долучились представники Марківської райдержадміністрації, обговорювались можливості створення молодіжного простору на території сільської ради та основні напрями майбутнього закладу», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час спілкування розглядалися також питання щодо створення молодіжної ради при Марківській об’єднаній територіальній громаді.

Читайте також: Сімом організаторам "референдуму" на Луганщині оголосили про підозру

Учасникам було роздано методичні рекомендації щодо діяльності молодіжної ради та на прикладах розібрано основні питання реформи децентралізації та відповідальності громад за ефективну реалізацію молодіжної політики.

До речі, село Кризьке відоме не лише в області своїми ініціативами. Зокрема, в тамтешній школі створено центр дистанційного навчання, в якому отримують середню освіту за українськими стандартами діти з окупованого Луганська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-