Соцпрацівники 44 громад Дніпропетровщини отримали комп’ютери

Соцпрацівники 44 громад Дніпропетровщини отримали комп’ютери

Децентралізація
Укрінформ
На Дніпропетровщині 44 громади отримали комп’ютерне обладнання для укомплектування робочих місць соцпрацівників.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Дніпропетровському Центрі розвитку місцевого самоврядування, створеному за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

«Громади Дніпропетровщини приєдналися до спільного проекту Мінсоцполітики та Світового Банку. Він спрямований на модернізацію системи соціальної підтримки. Учасниками вже стали 44 територіальні об’єднання регіону, які отримали комп’ютерне обладнання», - зазначила директор Дніпропетровського Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Тертишна.

За її словами, громади отримали комп’ютери, ноутбуки, принтери та роутери. Вони надійшли до підрозділів з питань соцзахисту населення, виконкомів сільських, селищних та міських рад, які надають мешканцям ОТГ соціальні послуги, служб у справах дітей.

Читайте також: В Іллінецькій ОТГ на Вінниччині сортується 60% привезених відходів

Окрім громад Дніпропетровщини, до проекту приєдналися 19 ОТГ Запорізької, 20 - Миколаївської та 18 - Рівненської областей. Разом учасники проекту отримали 861 одиницю техніки на півмільйона доларів США.

Програма «U-LEAD з Європою» фінансується спільно Європейським Союзом і державами-членами - Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією і підтримує реформу децентралізації та її секторальні напрямки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-