У Станиці відкрився райвідділ Державної міграційної служби

У Станиці відкрився райвідділ Державної міграційної служби

Укрінформ
Районний відділ Держаної міграційної служби України розпочав роботу неподалік від КПВВ "Станиця Луганська" на лінії розмежування.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив заступник керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Клименко.

"Відтепер сканування на закордонні паспорти та ID-карти можна пройти у безпосередній близькості до КПВВ "Станиця Луганська". І мешканці Станично-Луганського району, і люди з непідконтрольних територій чекали відновлення роботи районного відділу Державної міграційної служби України п’ять років", - пише Юрій Клименко.

Раніше райвідділ ДМС розташовувався лише в одному маленькому кабінеті, що не дозволяло встановити необхідне обладнання для повноцінної роботи служби, тому громадяни змушені були їхати або в Біловодськ, або в Новоайдар.

Приміщення облаштоване за сучасними вимогами. Поруч розташований центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) райдержадміністрації та платіжний термінал, що забезпечить прийом платежів за послугу оформлення паспорту від фізичних осіб в режимі самообслуговування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-