Вбивство подружжя у Миколаєві: стрільця арештували без права застави

Вбивство подружжя у Миколаєві: стрільця арештували без права застави

Укрінформ
Центральний райсуд міста Миколаїв обрав запобіжний захід чоловіку, який біля Ленінського районного суду застрелив подружжя одеситів, у вигляді двомісячного арешту без права внесення застави.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Суд прийняв рішення обрати міру запобіжного заходу підозрюваному Герасиму Багірянцу у вигляді 60 діб арешту до 31 березня без права внесення застави», - сказала суддя Світлана Скрипченко.

Як уже повідомляв Укрінформ, 30 січня близько 15:00 в Інгульському районі Миколаєва біля Ленінського районного суду місцевий мешканець смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя. Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті швидкої допомоги.

Читайте також: Вбиство подружжя у Миколаєві: для підозрюваного просять арешт без права застави

Того дня у райсуді міста розглядалася цивільна справа щодо боргових зобов’язань між підозрюваним та загиблими. Суд виніс рішення на користь подружжя одеситів. Коли учасники вийшли із будівлі суду, Багірянц дістав з машини вогнепальну зброю та здійснив кілька пострілів у чоловіка та жінку.

Зловмисник був затриманий. Він звинувачується у злочині, передбаченому ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-