Обвал на колекторі у Бердянську: поліція відкрила кримінальну справу

Обвал на колекторі у Бердянську: поліція відкрила кримінальну справу

Укрінформ
Поліцейськими під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області відкрито кримінальне провадження за фактом службової недбалості у зв'язку масштабною аварією на магістральному каналізаційному колекторі в місті Бердянськ.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

"Слідчим Бердянського відділу поліції, під процесуальним керівництвом прокуратури Запорізької області, відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

На даний час поліцейськими встановлюється коло осіб, які допустили масштабну аварію на каналізаційному колекторі. Слідчими проводиться ряд заходів задля всебічного та об’єктивного розслідування кримінального провадження.

Триває досудове розслідування.

Читайте також: У Бердянську через аварію не працюватиме частина шкіл та дитсадків

Як повідомляв Укрінформ, увечері 27 січня стався значний обвал на магістральному каналізаційному колекторі, по якому стоки з нижньої частини міста надходять на очисні споруди. Аварійна служба КП “Бердянськводоканал” з ночі розпочала ремонтні роботи по Мелітопольському шосе в районі зупинки "Спорткомплекс". Щоб усунути пошкодження, припинена подача води в нижній частині міста та частині нагірної до усунення аварійної ситуації.

Складність робіт обумовлена розташуванням колектора на глибині 5 м.

Для забезпечення побутових потреб у "зневоднені" мікрорайони організовано підвіз технічної води, яку можна набирати безкоштовно. Як інформує управління житлово-комунального господарства, з 11-ї години машини розпочали її розвозити по мікрорайонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-