У Бердянську через аварію не працюватиме частина шкіл та дитсадків

У Бердянську через аварію не працюватиме частина шкіл та дитсадків

Укрінформ
У зв’язку з проведенням робіт з ліквідації наслідків аварії на колекторі у Бердянську не працюватимуть школи та дитячі садки в нижній і частково у верхній частинах міста.

Про це повідомили в прес-службі Бердянської міської ради.

"29 січня, за інформацією завідувача міського відділу освіти Володимира Липського, школи і дитячі садки в нижній і частково у верхній частинах міста не працюватимуть. Не приймають дітей всі заклади освіти в центрі міста — школи №1, 2, 16 та 9, гімназія №1 та садочки №3, 28 і 41. У Колонії не працюють БМЛ, школа №20 та дитячий садок №35, на Слобідці — школа №6, навчальні заклади в мікрорайоні 8 Березня - школа №4 та садочок №27. У нагірній частині — школа №3, №5, гімназія №2, ДНЗ №20 і 40", - йдеться у повідомлені мерії.

Водночас, навчальні заклади, розташовані на Азмолі, АКЗ-РТС і в районі вул. Північної (школа №11) - працюють. Водопостачання в цих мікрорайонах є.

Читайте також: У Кривому Розі через аварію більше 300 будинків залишилися без тепла

Як раніше повідомлялось, ввечері 27 січня стався значний обвал на магістральному каналізаційному колекторі, по якому стоки з нижньої частини міста надходять на очисні споруди. Аварійна служба КП “Бердянськводоканал” з ночі розпочала ремонтні роботи по Мелітопольському шосе в районі зупинки "Спорткомплекс". Щоб усунути пошкодження, припинена подача води в нижній частині міста та частині нагірної до усунення аварійної ситуації.

Складність робіт обумовлена розташуванням колектора на глибині 5 м.

Для забезпечення побутових потреб у "зневоднені" мікрорайони організовано підвіз технічної води, яку можна набирати безкоштовно. Як інформує управління житлово-комунального господарства, з 11-ї години машини розпочали її розвозити по мікрорайонах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-