Напад на офіцера у Харкові: поліція має докази для оголошення підозри замовникові

Напад на офіцера у Харкові: поліція має докази для оголошення підозри замовникові

Укрінформ
Поліція встановила особу та зібрала докази для оголошення підозри замовникові нападу на офіцера карного розшуку в Харкові.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України - начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін під час робочої наради у Харкові, інформує департамент комунікації Нацполіції України.

«На сьогодні зібрана достатня доказова база для повідомлення замовнику убивства про підозру. За нашою інформацією, він перебуває за кордоном. Проте робота із розшуку всіх осіб, причетних до нападу, має бути посилена, а збір доказів – бути ретельним та всебічним», – підкреслив Аброськін.

Він наголосив на важливості розкриття цього злочину та затриманні особи, яка його скоїла. Відтак розслідування перебуває на контролі керівництва Національної поліції України.

Також на нараді начальник поліції Харківщини Олег Бех доповів, що поліцейські відпрацювали низку версій скоєння злочину, провели комплекс оперативних заходів та встановили коло осіб, причетних до скоєння замаху на вбивство офіцера поліції, що стався у січні.

Бех також повідомив, що у кримінальному провадженні проведено великий обсяг слідчих розшукових дій, як свідків допитано понад три тисячі осіб. На підставі їхніх показів складено чотири ізороботи ймовірного злочинця, які розповсюджено серед населення.

Він додав, що отримано ухвали суду на проведення 86 судових експертиз, половину з яких уже виконано.

Читайте також: Встановили особу замовника замаху на офіцера поліції в Харкові

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня о 07:40 на вулиці Краснодарській у Немишлянському районі Харкова двоє невідомих у балаклавах скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в ділянку голови, після чого зникли з місця події на автомобілі темного кольору.

Потерпілий із пораненнями голови та шиї був доставлений до міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-