Встановили особу замовника замаху на офіцера поліції в Харкові

Встановили особу замовника замаху на офіцера поліції в Харкові

Укрінформ
Встановлено особу замовника нападу на офіцера карного розшуку у Харкові 16 січня та зібрано доказову базу для оголошення йому підозри.

Про це сказав на робочій нараді у Харкові перший заступник голови Нацполіції України - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні зібрана достатня доказова база для повідомлення замовнику убивства, якого встановлено, про підозру", - зазначив Аброськін.

За його словами, є інформація, що замовник перебуває за кордоном.

"Проте робота із розшуку всіх осіб, причетних до нападу, має бути посилена, а збір доказів – бути ретельним та всебічним", - додав Аброськін.

У свою чергу, начальник ГУ Нацполіції в Харківській області генерал поліції Олег Бех сказав, що поліцейські відпрацювали різні версії нападу, провели комплекс оперативних заходів та встановили коло осіб, які причетні до скоєння замаху на вбивство офіцера поліції у січні цього року.

Як повідомляв Укрінформ, 16 січня двоє невідомих у балаклавах напали на офіцера поліції, коли він виходив з під’їзду. Нападники вдарили чоловіка, в потім стріляли в йому в голову, після чого втекли з місця події. Офіцера госпіталізовано.

Читайте також: Поліцейський, на якого напали у Харкові, розслідував вбивство "Сармата"

Раніше у поліції повідомляли, що замах на життя офіцера може бути пов'язаний із його професійною діяльністю. Зокрема, у поліції зазначили, що офіцер поліції Олексій Логвіненко, на якого було здійснено замах, розслідував убивство активіста Віталія Олешка (позивний "Сармат").

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-