Чоловіку, який застрелив подружжя у Миколаєві, загрожує довічне

Чоловіку, який застрелив подружжя у Миколаєві, загрожує довічне

Укрінформ
У Миколаєві 52-річному чоловіку, який біля приміщення райсуду розстріляв подружжя одеситів, оголосили підозру у навмисному вбивстіві – йому загрожує довічне ув'язнення.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Миколаївській області .

«Cлідчі слідчого управління ГУНП в Миколаївській області, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області, оголосили про підозру 52-річному мешканцю обласного центру у вчиненні злочину, передбаченого п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі», - йдеться у повідомленні.

Зараз чоловік затриманий, найближчим часом йому обиратиметься міра запобіжного заходу.

Як повідомляв Укрінформ, 30 січня близько 15:00 в Інгульському районі міста Миколаєва біля Ленінського районного суду місцевий мешканець смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя одеситів. Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті швидкої допомоги.

Читайте також: Розстріл подружжя у Миколаєві: поліція розповіла подробиці

Подружжя одеситів та їхній вбивця приїхали до Ленінського райсуду міста Миколаєва, де розглядалася справа щодо боргових зобов’язань. Суд виніс рішення на користь подружжя. Коли учасники вийшли із будівлі суду, зловмисник дістав з машини вогнепальну зброю та здійснив кілька пострілів у чоловіка та жінку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-