Розстріл подружжя у Миколаєві: поліція розповіла подробиці

Розстріл подружжя у Миколаєві: поліція розповіла подробиці

Укрінформ
Подружжя, яке розстріляли у Миколаєві біля райсуду, було з Одеси. Вони виграли суд у свого опонента, який був винен їм гроші.

Про це журналістам розповів перший заступник начальника ГУ Нацполіції в Миколаївській області Іван Виговський, кореспондент Укрінформу.

«30 січня суд розглядав цивільний позов про боргові зобов'язання ще за 2008 рік. Миколаївець був винен подружжю з Одеси певну суму, і суд прийняв рішення на користь одеситів. Після судового засідання між ними стався конфлікт, і боржник розстріляв своїх опонентів з мисливської рушниці», - сказав Виговський.

Він також зазначив, що зловмисника вдалося відразу затримати завдяки тому, що повз суд проїжджав працівник поліції. Він і затримав злочинця та викликав підмогу.

Читайте також: Масове вбивство в Лас-Вегасі: ФБР не знайшло мотиву у діях злочинця

Як уже повідомляв Укрінформ, 30 січня близько 15:00 в Інгульському районі міста Миколаєва біля Ленінського районного суду місцевий мешканець смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя. Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті швидкої допомоги. Завдяки оперативним діям правоохоронців зловмисник був затриманий оперативним співробітником Інгульського відділу поліції.

Проводяться слідчі дії, на місці події знаходиться все керівництво Миколаївського главку поліції на чолі з начальником ГУНП Миколаївській області Олександром Анохіним.

Попередня кваліфікація злочину ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-