З’явилося відео розстрілу подружжя у Миколаєві

З’явилося відео розстрілу подружжя у Миколаєві

Укрінформ
Подружню пару розстріляли в Миколаєві біля райсуду через 40 тисяч доларів. Таку суму мав виплатити їм боржник за рішенням суду.

Про це написав народний депутат Антон Геращенко в Facebook.

"Ціна двох життів у Миколаєві - 40 тисяч доларів ... Сьогодні в Миколаєві, на виході з будівлі суду була розстріляна подружня пара. 10 років тому вони позичили своєму знайомому велику суму грошей під відсоток, але боржник не виконав своїх зобов'язань щодо поверненню боргу. Сьогодні невинно убієнні прийшли до суду за рішенням про стягнення боргу з відсотками. Вбивця дочекався і холоднокровно застрелив їх з мисливської рушниці, після чого здався в руки поліції ", - уточнив Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, 30 січня близько 15:00 в Інгульському районі міста Миколаєва Ленінського районного суду місцевий житель смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя з Одеси. Жінка загинула на місці події, чоловік - в кареті швидкої допомоги.

Читайте також: Вбивство подружжя біля суду у Миколаєві: поліція затримала сина стрілка

Перший заступник начальника ГУ Нацполіції в Миколаївській області Іван Виговський розповів, що 30 січня суд розглядав цивільний позов про боргові зобов'язання ще за 2008 рік. Житель Миколаєва заборгував подружжю з Одеси певну суму, і суд прийняв рішення на користь одеситів. Після судового засідання між ними стався конфлікт, і боржник розстріляв своїх опонентів з мисливської рушниці.

Коментуючи НП, Виговський зазначив, що підозрюваного вдалося відразу затримати завдяки тому, що повз суду проїжджав працівник поліції. Він затримав зловмисника і викликав підмогу.

Попередня кваліфікація злочину ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-