Вбивство подружжя біля суду у Миколаєві: поліція затримала сина стрілка

Вбивство подружжя біля суду у Миколаєві: поліція затримала сина стрілка

Укрінформ
Поліція затримала сина 52-річного чоловіка, який біля приміщення райсуду у Миколаєві розстріляв подружжя одеситів. Сина доправили до відділку для дачі пояснень.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила керівник відділу комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області Олена Бережна.

«Поліція отримала повідомлення про те, що до суду разом зі зловмисником, який розстріляв подружжя одеситів, приїздив його син. Оскільки автомобіля біля суду на момент приїзду опергрупи вже не було, дано орієнтування на його розшук. Автомобіль Merceses Vito затримали на виїзді з Миколаєва. Хлопець здався поліції, його доправили до відділку для дачі пояснень, хоча наразі він не є співучасником злочину», - розповіла Бережна.

Читайте також: Розстріл подружжя у Миколаєві: поліція розповіла подробиці

Вона також зазначила, що хлопець і його батько, 1966 року народження, 30 січня приїхали до Ленінського райсуду міста Миколаєва, де розглядалася цивільна справа щодо боргових зобов’язань між ними та подружжям одеситів. Суд виніс рішення на користь подружжя. Коли учасники вийшли із будівлі суду, батько дістав з машини вогнепальну зброю та здійснив кілька пострілів у чоловіка та жінку.

Стрілка затримав працівник поліції, який проходив неподалік.

Як уже повідомляв Укрінформ, 30 січня близько 15:00 в Інгульському районі міста Миколаєва біля Ленінського районного суду місцевий мешканець смертельно поранив з вогнепальної зброї подружжя. Жінка загинула на місці події, чоловік - у кареті швидкої допомоги.

Проводяться слідчі дії. Попередня кваліфікація злочину ч.2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-